Ενημέρωση χρηστών Internet Explorer

Ενημερώνουμε οτι η εφαρμογή απαιτεί τη χρήση Internet Explorer 9 ή νεότερο.

Παρακαλούμε σε περίπτωση χρήσης νέων εκδόσεων του Internet Explorer να μήν χρησμοποιείτε τη λειτουργία συμβατότητας (compatibility mode).

Προτείνονται οι παρακάτω δωρεάν σύγχρονοι περιηγητές για την πλήρη αξιοποίηση των εργαλείων της νέας ιστοσελίδας του Ο.Α.Σ.Θ.:

Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera Browser

ΟΚ
English

Εργαλεία

Πληροφορίες Γραμμής

Επιλέξτε τη γραμμή που σας ενδιαφέρει, για να δείτε: το ωράριο λειτουργίας και τις στάσεις της, καθώς και τη χρονική διάρκεια της διαδρομής της.

Πληροφορίες Στάσης

Επιλέξτε την στάση για την οποία ενδιαφέρεστε να λάβετε πληροφορίες. Συμπεριλαμβάνονται αφίξεις λεωφορείων και πληροφορίες γραμμής.
ή

Βέλτιστη Διαδρομή

Εκτύπωση

Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης

Δηλώσεις Προέδρου Ο.Α.Σ.Θ. Στέλιου Παππά στη Συνέντευξη Τύπου (17 Μαΐου 2018)

«Ο Ν.4313/14 που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση και φέρει, μεταξύ άλλων, και την υπογραφή του νυν προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, μετακυλούσε τα κόστη της κακοδιαχείρισης του Ο.Α.Σ.Θ. στο Δημόσιο και τα επόμενα στους πολίτες». Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Θ. Στέλιος Παππάς στη Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα (17 Μαΐου 2018) στα γραφεία του Οργανισμού.

Συνέντευξη Τύπου 17 Μαΐου 2018

Πριν από μερικές μέρες ο κ. Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη, θεώρησε σκόπιμο να αναφερθεί απαξιωτικά για την προσπάθεια που γίνεται σήμερα στον Ο.Α.Σ.Θ προκειμένου να αποκατασταθεί η τεράστια ζημιά που συντελέστηκε στα προηγούμενα χρόνια. Υποσχεθήκαμε ότι θα υπάρξει απάντηση. Μία απάντηση η οποία έχει στο κάδρο τον συνυπεύθυνων και τον κ. Μητσοτάκη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16-5-2018

Φάρμακα, που απευθύνονται κυρίως σε παιδιά, παραδόθηκαν σήμερα στο Κέντρο Υποδοχής/Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών στα Διαβατά από στελέχη του Ο.Α.Σ.Θ.

Απάντηση του Προέδρου του Ο.Α.Σ.Θ., Στέλιου Παππά σε Δηλώσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για τον Ο.Α.Σ.Θ

Ο κ. Μητσοτάκης ήλθε στην Θεσσαλονίκη παριστάνοντας τον αμόλυντο. Έκανε πώς δεν ήξερε και ζητάει τόσο αυτός, όσο και οι παράγοντες της παράταξής του στη Θεσσαλονίκη, λήθη για το πολιτικό, διαχειριστικό και επιχειρησιακό σκάνδαλο που συντελέστηκε στο Ο.Α.Σ.Θ. στις μέρες που κυβερνούσαν την χώρα.

Τροποποίηση προγράμματος λειτουργίας Λ.Γ. Νο 12 ΚΤΕΛ – Κάτω Τούμπα

Ο Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνει ότι, μετά από απόφαση της Ο.Σ.Ε.Θ. Α.Ε., τροποποιείται το χειμερινό πρόγραμμα λειτουργίας της Λ.Γ. Νο 12. Tα νέα ωράρια αποφασίζεται να υλοποιηθούν από την Τρίτη 01/05/2018.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διευκρινίσεις για τη διανομή Καρτών Απεριορίστων διαδρομών μηνός Μαΐου στα Σωματεία του Ε.Κ.Θ.

Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι για την διευκόλυνση και έγκαιρη εξυπηρέτηση των μελών των εργατικών συνδικάτων/σωματείων του Ιδιωτικού Τομέα, που είναι εγγεγραμμένα στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ), η διάθεση των μηνιαίων κουπονιών (καρτών) απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση 20%, αποκλειστικά και μόνο για τον μήνα Μάιο 2018, θα μπορεί να γίνει και μεμονωμένα στους ήδη δικαιούχους.

Ενισχύεται ο Χαρακτήρας Εξπρές της Λεωφορειακής Γραμμής ΚΤΕΛ - Αεροδρόμιο

Ενισχύεται ο χαρακτήρας εξπρές της λεωφορειακής γραμμής του Ο.Α.Σ.Θ. ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο μετά από απόφαση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση η λεωφορειακή γραμμή Νο 78 μετονομάζεται σε Express X1 ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο, τροποποιείται η διαδρομή της και ο αριθμός των στάσεων με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Τροποποίηση των Λεωφορειακών Γραμμών 23 και 22

Με στόχο τη βελτίωση της αξιοπιστίας των δρομολογίων ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης αποφάσισε την τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 23 και 22.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διάθεση μηνιαίων καρτών σε εργατικά συνδικάτα – σωματεία Ιδιωτικού Τομέα

Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι, τα εργατικά συνδικάτα/σωματεία του Ιδιωτικού Τομέα, έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται μηνιαία κουπόνια απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση 20% για τα μέλη τους, από τα γραφεία του Ο.Α.Σ.Θ. (Διεύθυνση Διασφάλισης Εσόδων, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 90, 1ος όροφος). Η διάθεση των μηνιαίων κουπονιών από τον Μάιο 2018 και στο εξής παύει να πραγματοποιείται από τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Έκδοση πάσο σπουδαστών Δημόσιων ΙΕΚ

Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι, η διάθεση των σπουδαστικών δελτίων (πάσο) στα Δημόσια ΙΕΚ, αρμοδιότητας του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, ξεκίνησε από την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018. Οι σπουδαστές των Δημόσιων ΙΕΚ θα πρέπει να απευθυνθούν στις γραμματείες των σχολών τους για να ενημερωθούν σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης των σπουδαστικών δελτίων, με τα οποία δικαιούνται μετακίνηση με τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. με μειωμένο κόμιστρο.

Καλώς ήλθατε

Ο Ο.Α.Σ.Θ. είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών στην Ελλάδα και παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ενώ παράλληλα έχει σαν στόχο τη συνεχή αναβάθμισή τους.

Ισολογισμοί και Αποτελέσματα Χρήσης Ο.Α.Σ.Θ. 2009 - 2017   

 

   

Όροι χρήσης ιστοσελίδας Ο.Α.Σ.Θ.