Διακοπή εκτέλεσης του συγκοινωνιακού έργου των λεωφορειακών γραμμών Νο 55 ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, Νο 55Β ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΛΑΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ και Νο 9 Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ - ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ από τον Ο.Α.Σ.Θ.
Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι από σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου 2020 διακόπτεται προσωρινά η εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου των λεωφορειακών γραμμών Νο 55 «ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ» (όλες οι εναλλακτικές διαδρομές) και Νο 55Β «ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΛΑΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ». Η εκτέλεση του συγκεκριμένου συγκοινωνιακού έργου θα αναληφθεί προσωρινά από την Κ.Τ.Ε.Λ. Θεσσαλονίκης Α.Ε.
Επιπλέον από την Πέμπτη 7 Μαΐου 2020 διακόπτεται προσωρινά και η εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου της λεωφορειακής γραμμής Νο 9 «Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ - ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ» (όλες οι εναλλακτικές διαδρομές). Η εκτέλεση του συγκεκριμένου συγκοινωνιακού έργου θα αναληφθεί προσωρινά από την Κ.Τ.Ε.Λ. Κιλκίς Α.Ε.